2019-07 Uutiskirje

Shalom rakkaat ystävät!

Elämän puolesta työ

“Se tuska jota tunnet tänään on se VAHVUUS jota tunnet huomenna”!

Kaikilla kahdeksalla menetetyllä lapsellamme keskenmenojen kautta on ollut  raskas hintansa mutta he ovat synnyttäneet elämää. Tarinamme on koskettanut ja herättänyt niitä, jotka olisivat muuten vieneet lapsensa surmapaikalle – abortoineet lapsensa.

“Kun sinusta tulee timantti, niin ymmärrät miksi elämän piti painostaa sinua”! Jokainen haluaa olla timantti, mutta vain harvat ovat valmiita antaa itsensä hiottaviksi.

Kun katson taakseni niin kiitän, kun katson eteenpäin niin luotan, kun katson ympärilleni niin rakastan. Näin olemme toimineet Elämän puolesta työssä. On suuri ilo ja kunnia antaa toivoa ja lohtua särkyneille sydämille, jotka ovat niin otollisia Jumalalle. Yllä olevan kuvan sanat ovat puhuttelevat: “Älä ikinä unohda, että jokaisella ihmisellä jonka tapaat on elävä sielu, joka tulee viettämään ikuisuuden jossakin”.

Kutsumme vähäosaisten keskuudessa on edelleen yksi vahvoista näyistämme. Palattuamme Israeliin melkein kolmen vuoden Suomi-jakson jälkeen emme ajatelleet, että “Bead Chaimin” työ jatkuisi, koska kuviot olivat muuttuneet, vaikka toimitaankin hengellisessä työssä. Toisin sanoen tähän työmuotoon tuli tauko, kunnes Shavuot-juhlilla tapasimme Elämän puolesta työn johtajan, joka sanoi: “Minun tarkoitukseni tulla näihin juhliin oli tavata teidät. Oletteko ajatelleet että voisitte palata tähän kutsumustyöhön, jossa teillä oli voitelu?” Hämmästyimme, koska aikaisemmin johtaja oli tehnyt selväksi, ettei kiertäviä neuvonantajia enää tarvita. Hän oli ilmaissut itsensä väärin, antaen meille väärän käsityksen mutta toivoi nyt meidän palaavan työyhteyteen.

Olemme vedenjakajalla

Joitakin kunnioitettavia maallisia työtarjouksia on tullut, joka takaisi taloutemme kohentumisen mutta raskas tie mitä olemme keskenmenoissa joutuneet kokemaan on ollut niin raskas ja tuskallinen, että sen on tuotettava hedelmää niin paljon kun mahdollista. Ihmiselämä on niin paljon arvokkaampaa ettei sitä voi millään mitata. Lisäksi, fyysinen pelastuminen voi tuoda myöhemmin myös hengellisen pelastumisen.

Tilanteessa jossa elämme on hyvin vaikea ja tiukka, koska budjettimme ei riitä edes laskuista selviytymään. Tarvitsemme säännöllistä ja laajempaa tukijaverkostoa. Ainoastaan te voitte mahdollistaa tämän, koska tässä hengellisessä työssä emme saa mistään palkkaa. Muutoin, meidän on valittava maallinen työ, jolloin ohittaisimme kutsumustyömme.

“Koulussa sinulle annetaan ensin oppitunti ja sitten koe. Elämässä sinulle annetaan koe ja sitten oppitunti”. Näin se on elämänkoulussa, joka monesti johtaa sinut räätälöidylle kutsumustehtävääsi.

On ihanaa ajatella, että sama Jumala joka loi vuoret, valtameret ja avaruuden, katsoi sinua ja ajatteli, että maailma tarvitse myös yhden kaltaisesi. Eli jokainen meistä on tärkeä Jumalalle ja on häpeä ajatella itsestään vähempää kuin mitä Kaikkivaltias ajattelee meistä.

Muutoksemme salaisuus on, että tähtäämme koko energiamme ei vanhoja kaivellen vaan uutta rakentaen. Ei anneta vihollisen varastaa sitä mitä Jumala haluaa tehdä elämässämme. Meidän ajatuksemme tulisi olla vahvempia kun tunteemme, koska olemme rakentaneet elämämme Messias kalliolle. Totuus on ettemme voi kaikkia auttaa, mutta jokainen voi jotakuta auttaa.

Aborttien luvut Israelissa

Israelissa tehdään vuosittain 40 000 … 50 000 aborttia eli asukasmäärään suhteutettuna noin 4…5 kertaa enemmän kuin Suomessa! Silti Mooseksen Laissa lukee ”Älä tapa!” ja joka aiheetta vuodattaa ihmisen veren, sen veri pitää vuodatettaman! Jos laskemme Israelissa tehdyn valtion itsenäistymisestä alkaen vuosittain esim. 40 000 aborttia, niin se tekee 71 vuodessa yhteensä 2,84 miljoonaa! 

Miksikö muuksi tätä voisi kutsua kun ”hiljaiseksi holokaustiksi”.

Elämän pienistä asioista se kaikkein suurin on se, joka pienuudellaan mullistaa elämämme loppuajaksi. Elämän merkitys on antaa merkitys elämälle!


Älä ikinä unohda, että jokaisella ihmisellä jonka tapaat on elävä sielu, joka tulee viettämään ikuisuuden jossakin”.

Miten toiset näkevät sinut ei ole tärkeä, vaan miten sinä näet itsesi merkitsee kaiken”. Asenteellamme kutsumustyössämme on suuri merkitys, koska sen mukaan me toimimme tietäen, että työmme takana on Juudan leijona joka meidät varustaa viisaudellansa. 

Rankkoja taisteluja

Olemme kokeneet kovia taisteluja heti Israeliin paluumme jälkee. Ollaan mietitty, että kuinka me kestämme kaiken “tulituksen” keskellä mutta Jumala on herättänyt uskovia ulkomailla rukoilemaan puolestamme ihan keskellä yötäkin, vaikka he eivät ole tienneet mitään asioistamme. Herra toimii hienovaraisesti, ja se kuinka Hän toimii koskettaa sydämiämme ja auttaa jaksamaan taas eteenpäin.

Viikoittaiset rukouskokoukset kodissamme

Viikoittain, olemme tulleet yhteen rukoilemaan määrätietoisesti kaupunginosamme, Mevasseret Zionin puolesta, joka merkitsee viedä ilosanomaa Siionille. Herra on ohjannut meitä tekemään sellaisia rakkauden tekoja, että olemme saaneet kiitosta viranomaisilta.  Monia kontakteja on syntynyt kadullamme ja naapureittemme välillä. Kaikki on tapahtunut luonnollista tietä, koska rukousta on ollut takana. Ja kun rakkaus tavoittaa, niin silloin sinut halutaan tuntea lähemmin, kuten yksi poliisi joka otti ID numeroni ylös, koska ei voinut uskoa, että palautin löytämäni lompakon, jossa oli erilaisia pankkikortteja, henkilöllisyyskortti ja rahaa. Haluamme, että meidät tunnetaisi siten, että olemme Jumalan rakkauden levittäjiä, lohduttajia, fyysisen ihmiselämän pelastajia Elämän työn puitteissa, avun antajia eri tavoin, kuten avustaen köyhiä uskonnollisia perheitä. Haluamme, että kotimme on Herrallemme “hyvänä tuoksuna”. Eräs kristitty arabi järjesti kulkuluvan ja toi uskosta osattoman puolisonsa yllättäen meille, koska rakkaus ja veljesrauha yhdistää, synnyttäen uutta satoa taivasten valtakuntaan. Jumala toimii ja Hän on rukouksia kuuleva Kaikkivaltias! Kiitetty olkoon Herra!

Suomi-kiertue

Nyt, kun vihollinen yrittää kaikkensa pudottaaksensa meidät, niin sitä suuremmalla syyllä pyydän teitä tuomaan kokouksiimme uskosta osattomia henkilöitä, jotta saadaan rukoilla Herralle suurta satoa. Meidän sodankäynti on näkymättömässä maailmassa, ja siksi meidän on ymmärrettävä mistä nämä pahuuden juuret lähtevät. Kun tiedostamme tämän, niin voimme iskeä Herran antamalla valtuudella tuhoten vihollisen juonet. Olemme pitäneet Suomessa tähän mennessä kolme kokousta, ja olemme nähneet miten uskollinen Jumala on ollut kanssamme. Kotisivuiltamme; www.beitor.shalom.fi voi katsoa Suomi-kiertueemme kokousaikataulut.

Hyvää kesää ja Jumalan runsasta siunausta elämääsi.

Rachel, Efraim ja pojat Elnatan ja Eliel

Kiitos ja rukousaiheet

–       Kaiken taistelun keskellä voimme huomata, että Jumala on uskollinen, neuvonantaja ja rakastava Jumala.

–       Kiitos Herralle uusista kontakteista asuinalueellamme, joita on syntynyt viikottaisten rukouskokouksien ansiosta.

–       Rukoillaan elämän puolesta työntekijöille menestystä ja voittoja työssään.

–       Muistakaa kokouksiamme, että Herra saisi pelastaa, parantaa ja antaa uuden voiman ihmisille.

–       Viikkoa ennen matkaamme Suomeen, Elielillä todettiin diabetes1. Se oli shokki meille mutta rukoilemme, että Eliel saisi parantua ja diabetes saisi jäädä Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *