2018-01 Uutiskirje

Shalom, rakas ystävä

Haluan lämpimästi kiittää sinua ystävyydestä ja yhteistyöstä Valona Maailmalle yhdistyksessä. Kannattajajäsenyytesi ja hengellinen tukesi on mahdollistanut työmme vuonna 2017.

Olemme perheenä nauttineet suunnattomasti siitä, että olemme saaneet auttaa ihmisiä näkyvällä ja näkymättömällä tavalla vieden valoa särkyneisiin sydämiin. Kannattajajäsentemme palautteista näemme, että työmme laatu, aitous ja asenteemme ovat saaneet koskettaa, eheyttää ja parantaa. Toivon sydämestäni, että jaksatte edelleen uskoa siihen mitä Jumala tekee armossaan kauttamme. Suomi-kiertueemme jatkuu edelleen, kunnes palaamme kesällä 2018 Israeliin.

Rachel lähti opiskelemaan uutta ammattia Jumalan kutsumana. Hän aloitti syyskuussa 2017 hengellisen työmme ohessa intensiivisen parturikampaajan koulutuksen. Kauneusmeikkaajan diplomin hän on jo ehtinyt saamaan. Tämä ala saattaa vaikuttaa pinnalliselta mutta Rachel katsoo hengellisin silmin syvemmälle, ja haluaa auttaa erityisesti niitä ihmisiä jotka ovat kokeneet elämässä tragedian, eivätkä jaksa enää toivoa ja arvostaa itseään Jumalan luomana. Masennus ja epätoivo sumentaa uskoamme, siitä todellisuudesta, että rakastava Jumala on läsnä, kantaa, ja välittää. Rachelin rakastavat kädet ja sydämen empatia haluavat välittää rakkautta Jumalan sydämestä.
Olen saanut olla mukana Suomalaisen Messun musikaalissa kiertäen Suomea Valkia-ryhmän kanssa lukuisilla paikkakunnilla, sekä Japanissa säveltäjä, Lasse Heikkilän johdolla. On ollut kunnia ja ilo olla tässä projektissa mukana, vaikka se vaatikin paljon työtä kaiken muun työmme ohessa. Rukoukseni on, että Suomi kansakuntana nousee takaisin palvelemaan Israelin Jumalaa ja Israelin Messiasta Yeshuaa.
Rakas ystävä, olet mukana yhteisessä työssämme, ja haluan sanoa sinulle, kuinka tärkeätä meille on jatkaa yhdessä näkyämme erityisesti niiden keskuudessa, jotka ovat menettäneet lapsensa. Keräämme edelleen materiaalia, ja henkilökohtaisia todistuksia voidaksemme olla avuksi särkyneille sydämille. Otamme henkilökohtaisia todistuksia mielellämme vastaan sähköpostitse tai postitse.
Kaikkivaltiaan Jumalan tuella, tähtäämme siihen, että ihmiset voisivat parantua sisäisistä haavoista voidakseen elää vapaana menneisyyden taakoista. Tarkoituksena on viedä tämä sama työnäky myös Israeliin, sitten kun palaamme kotiin, järjestäen pienimuotoisia seminaareja kodissamme. Sovintotyö muslimien ja juutalaisten välillä tulee jatkumaan vieden molemmille ilosanomaa Yeshuasta Messiaasta.

Elämän puolesta työ kulkee kanssamme olemme sitten Suomessa tai Israelissa. Kriisiraskaudessa olevat tarvitsevat jokaisen meidän apuamme, ja rakkaudella vierellä kulkeminen auttaa ihmistä eheytymään.

Kaunis kiitos sinulle vielä menneestä vuodesta, ja katsotaan yhdessä luottavaisina vuoteen 2018, joka on juuri avautunut eteemme. Kaikkivoipa Jumala on uskollinen ja rakkaudellinen, sinulle ja minulle.

“Kaikki minä voin Hänessä joka minua vahvistaa”.

Sinua ja perhettäsi siunaten!

Valona Maailmalle ry

Efraim Naggari

puheenjohtaja