[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Valona Maailmalle uutiskirjeet

Tälle sivulle on koottu kaikki Valona Maailmalle yhdistyksen uutiskirjeet. Pääset lukemaan niitä klikkaamalla yllä olevasta listauksesta haluamaasi uutiskirjettä.

Katse kohti Israelia

Poikamme ovat jo viimeisen puolenvuoden ajan kyselleet, että koska palaamme Israeliin. Heillä on jo kova koti-ikävä mutta ikävää ovat lohduttaneet heidän paljot aktiviteetit.

Lue lisää...

Kuulumisia koulumaailmasta

Haluan jakaa uutisia koulumaailmastani todeten kuinka hienolla tavalla Jumala meitä kutakin kuljettaa, jotta saisimme olla palvelupaikallamme johon Hän on meidät kutsunut. Minulle tuli asiakkaaksi 25 vuotias nainen...

Lue lisää...

Kiitos vuodesta 2017

Haluan lämpimästi kiittää sinua ystävyydestä ja yhteistyöstä Valona Maailmalle yhdistyksessä. Kannattajajäsenyytesi ja hengellinen tukesi on mahdollistanut työmme vuonna 2017.

Olemme perheenä nauttineet suunnattomasti. 

 

Lue lisää...

Japanin matka

Efraim lähti Japaniin 4. Joulukuuta, viikon matkalle Suomalaisen Messun, Valkia-ryhmän kanssa. Lasse Heikkilän johtamana heillä oli viisi konserttia viitenä peräkkäisinä päivinä eri kaupungeissa. Matkaan lähti kolme tanssiparia, muusikot sekä tekniikasta vastaava. Valkia ryhmä sai kokea japanilaisten ystävällisyyden, palvelualttiuden ja kohteliaisuuden, joka ei ole verrattavissa länsimaiseen.

Lue lisää...

Olen tehty ylen ihmeellisesti

Liian usein me arvostamme itseämme sen mukaan miten ihmiset kohtelevat meitä. Miten menestyneitä olemme ja miten täydellistä elämää elämme. Ongelmana on se, että kaikki nämä voivat muuttua. Jos sinä arvostat itseäsi sen mukaan miten ihmiset kohtelevat sinua, niin mitä tapahtuu kun ihmiset arvostelevat sinua ja pettyvät sinuun? Koetko arvosi laskevan? 

Lue lisää...

Efraimilla on matkaliput...mutta...

Muutama viikko sitten yhdessä perheenä olimme kokouksessa, jossa yllättäen saimme koskettavan sanan Herralta, johon muun muassa kuului seuraava sanoma: ”Efraimilla on matkaliput takataskussa mutta ne joutuvat hiukan odottamaan. Ne on valmiina mutta Herra sanoo, että älä käytä niitä ihan vielä.

Lue lisää...

Ehkäise vahingolliset vaikutteet ja tee hyviä valintoja 

Seuraavat tutkimus statistiikat olen ottanut Caroline Leaf:n kirjasta: ”Kytke aivosi päälle”, joka on aivotutkijan ja uskoa täynnä, lujalta raamatulliselta perustalta toimivan kristityn työpanos. 

Lue lisää...

Huoleton lapsuus

 ”Ajattelen menneisyyttä, suloisia muistoja lapsuudestani. Olin viaton. Tuli palaa lämmittäen käteni hehkullaan, sieluuni lämpö ei yllä, suljetun oven taakse.”

Essin huoneessa on ollut hiljaista nyt kaksi vuotta. Seinällä on yhä ne kolme isoa paperiarkkia, joihin hänen äitinsä kiinnitti valokuvia tyttärensä lyhyestä elämästä siunaustilaisuutta varten.

Lue lisää...

Suomikiertueen kokemuksia ja Jumalan luonteen tuntemista

Kiertueillamme, (kaikki eivät ole kirjattuna kotisivujemme kalenterissa, koska jotkut kutsut ovat tulleet yllättäen) olemme saaneet kohdata ihania ihmisiä erilaisista lähtökohdista ja monet, jotka ovat joutuneet kulkemaan Lue lisää...

Identiteetti Jumalassa

“Rakkaani, kaikki sinussa on kaunista, sinä olet täydellinen!” Laul.l. 4:7

Jos olet yksinhuoltaja, niin on tärkeätä, että lapsesi löytävät identiteettinsä Jumalassa, Abba Isässä. Jumala on puhaltanut lapseesi elämänsä ja istuttanut häneen siunaavia siemeniä.

Lue lisää...

Uskovan sisaren koskettava todistus

Talomme on saanut olla siunauksena monelle. Eräs sisar hiljattain kertoi puhelimessa, kuinka hänen elämänsä käännekohta sai alkunsa talossamme Israelissa. Tämä Yeshuaan uskova nainen oli menettänyt kaksi  20 vuotiasta poikaansa puolentoista vuoden välein. Lue lisää...

Levin avioliittoleirillä

Olimme viisi vuotta sitten avioliittoleirillä  Pieksämäellä, ja oli vähän sellainen tunne, niin kuin olisi pää ollut päivällä ruuvipenkissä ja yöllä löyhässä hirressä. Tottapuhuen voimme lämpimästi suositella avioliittoleiriä kaikille.

Lue lisää...

Silta Israelin ja Suomen välille

Olemme saaneet elää työmme puitteissa täällä Suomessa mutta olemme saaneet myös hiukan “levähtää” siitä Israelin hektisestä elämästä. Onhan todettu, että yksi vuosi euroopassa vastaa neljää vuotta Israelissa!

Lue lisää...

Pääsiäisen vietto alkuseurakunnassa

Kaikkialla maailmassa juutalaiset viettävät parhaillaan Pesach-juhlaa, ja happamattoman leivän juhlaa. Pääsiäisen aattoiltana luetaan Haggada, eli pääsiäiskertomus, joka on esikuvaa Jumalan virheettömästä pääsiäiskaritsasta, Yeshuasta Messiaasta, Lue lisää...

Rachelin uni

18/2/16  klo. 05:30  Rachel heräsi uneen, jossa Jumala sanoi haluavan kansansa olevan hiljaa Hänen edessään, koska lähiaikoina tulee tapahtumaan niin kuin Jeremian päivinä.

Lue lisää...

Kutsu ranskankieliseen työhön Israelissa

Vuoden 2003 keväällä lähettäjäkirje tulikin jo Israelista. Kirjeessä lähettimme kertoivat työkutsusta, johon vastasimme yhdessä - niin Patmos järjestönä kuin Efraim ja Rachel työntekijöinä.

Lue lisää...

Osoite Israelissa:

Kramim st 35

90805 Mevaseret Zion

ISRAEL

 

Puhelinyhteys:

+972(54) 757 7919

+358(45) 649 3392/ Efraim

+358(45) 649 3393/ Rachel

 

Työtämme tukeva yhdistys Suomessa:

Valona Maailmalle ry

Nivarinkatu 18 as A2

FI-33610 TAMPERE