Tärkein ja tehokkain keino auttaa Elämän Puolesta -työtä on liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi.

Tukea voi antaa monella tavalla. Kannattajajäsenyyden ja lahoittajien lisäksi tarvitaan talkoohenkeä ja vapaaehtoisia asian puolestapuhujina ja viestinviejinä omilla vaikutusalueillaan.

Päätät itse, kuinka paljon aikaa ja intoa sinulla on edistää Elämän Puolesta -työtä. Kaikki apu on tervetullutta ja kaikkien panos on arvokas.

Valona Maailmalle yhdistyksen kannattaja jäsenet voivat tukea yhdessä Hope for Tomorrow yhdistyksen kanssa Elämän puolesta työtä Israelissa.

Tavoitteemme on toimia yksinomaan ja välittömästi yleiseksi hyväksi aineellisessa, henkisessä ja yhteiskunnallisessa mielessä. 

Toimintamme Israelissa

  • Haluamme antaa äänen niille, jotka eivät voi vielä itse pyytää apua. Arvostamme tukeasi ja rukouksiasi.
  • Tavoitteenamme on toimia kohdussa kasvavien lasten suojelemiseksi.
  • Kotivierailuilla näemme apua tarvitsevien todellisen avuntarpeen.
  • Järjestämme tilaisuuksia armeijassa palveleville messiaanisille auttaaksemme heitä pitämään esillä Elämän Puolesta -asiaa armeijassa.
  • Pienillä teoilla saamme suuria aikaan. Kun sinä autat – sinuakin autetaan. Samalla saat pitkäaikaisen hyvän mielen.
  • Haluamme pelastaa lapsia Israelissa ja mahdollistaa elämän uudelle Israelin kansalaiselle.
  • Israelissa Elämän Puolesta -organisaatiolla on toimistoja ja päivystyspalvelunumeroita kautta koko Israelin.
  • Tapaamme myös auttavan puhelimen vapaaehtoisia työntekijöitä. Koulutamme ja tuemme heitä jaksamaan työssään.

Sinä lahjan antajana

Lukiessasi tätä, voit todeta päässeesi osalliseksi jostain sellaisesta, mistä moni olisi nykypäivänä valmis maksamaan itsensä kipeäksi, jos hän ymmärtäisi meille lahjoitetun elämän lahjan arvon.

Toivottavasti ymmärtäisimme saamamme elämän lahjan arvon, jotta osaamme suhtautua siihen sen edellyttämällä arvokkuudella. Toivottavasti kukaan ei kätke arvokkainta aarretta laatikon pohjalle ja jätä sitä sinne pölyttymään. Tahdomme rohkaista nostamaan elämän lahjan kunniapaikalle ja pitämään siitä hyvää huolta.

Saamamme elämä on Taivaalliselta Isältä saatu lahja, arvokas aarre. Usein olemme kiusattuja pitämään sen vain itsellämme, jakamatta siitä muille. Mutta ehkäpä juuri tästä syystä Taivaalliselta Isältä saadut lahjat edellyttävät meitä toimimaan juuri päinvastoin, mikäli tahdomme säilyttää ne tuoreina ja hyvässä kunnossa. Jos siis tahdot lahjasi kukoistavan, tai tahdot iloita siitä entistä enemmän, on lähdettävä liikkeelle ja toimittava kehotuksen mukaan: ”Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *