Haluatko olla mukana toimimassa?

Haluaisitko tehdä työtä Israelissa ja Israelin hyväksi, mutta sinulla ei ole siihen mahdollisuutta? 

Siinä tapauksessa sopiva ratkaisu sinulle voisi olla kannattajajäsenyys. Kannatusjäsenmaksuilla rahoitetaan Israelissa tapahtuva monipuolinen toiminta.

Olemme rakentaneet verkostoa Israelissa jo vuodesta 2003 alkaen ja työmme on tunnettua ja arvostettua.

Oletko kiinnostunut perinteikkäästä toiminnastamme?

Monet ovat kiinnostuneita toimintamme tarkoitusperistä ja haluavat osallistua toimintaan tukemalla sitä esirukousten lisäksi myös taloudellisesti. 

Toiminnan jatkuvuuden kannalta toivomme säännönmukaisia kuukausittain toistuvia kannatusmaksuja. Visiomme on tulevaisuudessa olla keskeinen ja innovatiivinen toimija.

Kannatusjäsen voi olla yksittäinen henkilö, säätiö tai muu yhteisö.

Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua ”Valona maailmalle” yhdistyksen kokouksiin, joissa hänellä on läsnäolo- ja puheoikeus. Sääntömääräisiä kokouksia Valona maaillmalle ry:llä on yksi vuodessa.

Kannattajajäsen saa toiminnan tukemisesta ennenkaikkea iloisen mielen, koska voi olla varma, että kannatusjäsenmaksu turvaa Israelissa jo pitkään jatkuneen korkeatasoisen työn jatkumisen.

Tämän lisäksi kannatusjäsenille on suunnattu muita parempaa näkyvyyttä toimintaan.

Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa, eikä syytä tarvitse ilmoittaa. 

Kannatusjäsenyyden tarkoituksena ei ole pelkkä rahallinen tuki, vaan kannattajajäsenet pysyvät ajantasalla yhdistyksen tapahtumista ja työn kuulumisista puheenjohtajan vuotuisten tervehdyskirjeiden, säännöllisten uutiskirjeiden sekä kotisivupäivitysten avulla. 

Ole meidän mukanamme turvaamassa hyvän työn jatkuminen Israelissa!

Tervetuloa kannattajajäseneksi

Kannattajajäsenet ovat tärkeitä työmme tukijoita koska kaikki tekemämme työn rahoittaminen on täysin vapaaehtoisten kannattajajäsenten kannatusjäsenmaksujen varassa. Jäsenten esirukoukset ja taloudellinen tuki auttavat meitä tekemään työtämme ja sitä kautta monet ihmiset saavat kosketuksen toimintaamme. 

Toiminnan edelleen kehittäminen ja uusien aktioiden järjestäminen edellyttää laajempaa kannatuspiiriä ja runsasta esirukousta. Toiminnan pitäminen monipuolisena ja erilaisten vahvistavien kokemusten tarjoaminen mahdollistamiseksi haemme toiminnalle kannatusjäseniä. 

Kannattajajäsenyys on selkeä tapa tukea toimintaamme ja samalla osoittaa arvostavansa tekemäämme työtä. Voit liittyä toimintamme kannattajajäseneksi tilaamalla uutiskirjeemme ja maksamalla haluamasi suuruisen, kannatusmaksun suoraan toimintaamme kannattavan yhdistyksen tilille. Voit kannattaa toimintaamme kannatusjäsenmaksulla, vaikka et muutoin olisi aktiivisesti mukana toiminnassa. 

Voit suorittaa kannatusjäsenmaksun yhdistyksen tilille. Kannatusjäsenmaksu on avoin, vapaastivalittava summa.Voit myöhemmin täydentää kannatusmaksuasi vuoden mittaan samalla viitenumerolla. Voit maksaa kannatusjäsen maksua kerran tai toistuvasti kuukausittain. Kaikki tuki on tervetullutta. Maksamalla kannatusjäsenmaksun tuet, rahoitat ja edistät toimintaa ja sen päämääriä.

Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut yksityinen henkilö, yhteisö tai yritys. Kannatusjäsenenä saat uutiskirjeestä ajankohtaista tietoa työmme tuloksista, tulevista aktioista ja rukoustukea tarvitsevista aiheista.

Kannatusjäsen saa yhdistyksen tiedotteet sähköpostitse, joten muista myös ilmoittaa yhteystietosi liittymällä sähköpostilistalle.

Tule mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Valona maailmalle ry

Efraim Naggari