Millaista Elämän Puolesta -työ on?

Paras tapa työn aloittamiseksi on rukous Kaikkivaltiaan Taivaallisen Isämme edessä. Sinäkin voit pyytää, että Hän ohjaisi sinua tässä toiminnassa kantamaan vastuusi ja täyttämään paikkasi.

Päivittäin, eri vuorokauden aikoihin, saamme puhelinsoittoja aborttia suunnittelevilta tai abortin tehneiltä naisilta. Keskustelemme aborttia harkitsevien kanssa ja autamme sekä heitä sekä sen seurauksista kärsiviä. Rukoilemme heidän kanssaan, että Taivaallinen Isä vaikuttaisi heidän ratkaisuihinsa. Tavatessamme annamme heille Elämän Puolesta -traktaatin tai muuta tilanteeseen sopivaa materiaalia.

Tavoitteenamme on toimia kohdussa kasvavien lasten suojelemiseksi. Kohdatessamme henkilöitä, jotka ovat päätyneet suorittamaan abortin, rohkaisemme heitä tekemään parannuksen ja pyytämään anteeksiantoa Taivaalliselta Isältä. Haluamme tukea ja vahvistaa heitä heidän elämässään.

”Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi. Jos suostutte ja olette kuuliaiset, niin te saatte syödä maan hyvyyttä; mutta jos vastustatte ja niskoittelette, niin miekka syö teidät. Sillä Herran suu on puhunut. Voi, kuinka onkaan portoksi tullut uskollinen kaupunki! Se oli täynnä oikeutta, siellä asui vanhurskaus, mutta nyt murhamiehet.” (Jes.1:18-21)

Israelissa aborttia ei kritikoida tiedotusvälineissä. Hallituskaan ei paheksu sitä.  Laillinen abortti vaatii lääketieteellisen komitean hyväksynnän. Hyväksynnän ehdot ovat niin väljät, että yli 98 % haetuista aborteista hyväksytään. Laittomia abortteja ei raportoida, eikä niistä tuomita. Arviolta noin neljäsosa kaikista raskauksista päättyy raskaudenkeskeytykseen (noin 50 000 vuosittain). Israelissa raskauden voi keskeyttää lääketieteellisistä syistä 9. raskauskuukauden loppuun saakka. Sotilailla on oikeus kahteen aborttiin.

On tärkeää, että voimme kertoa erityisesti nuorille kohdussa kehittyvästä elämästä, hedelmällisyyteen vaikuttavista tekijöistä, abortin ja esiaviollisen seksin seurauksista sekä elämän pyhyydestä.

Israelissa Elämän Puolesta -organisaatiolla on toimistoja ja päivystyspalvelunumeroita kautta koko Israelin. Israelissa Elämän Puolesta -työ tunnetaan nimellä Be’ad Chaim, ja se on vuonna 1988 rekisteröity israelilainen järjestö. Kaikki naiset ovat oikeutettuja saamaan apua kansallisuuteen tai uskonnolliseen vakaumukseen katsomatta. Järjestössä työntekijät ovat messiaanisia uskovia, ja elävät todistuksena uskoa todeksi tavallisen kansan keskellä.

Kuten huomaatte, Elämän Puolesta -työ on laaja ja haastava. Suomalaiset ystävät, haluamme haastaa teitä lähtemään työhömme mukaan pelastamaan lapsia Israelissa – Antamaan elämän uudelle Israelin kansalaiselle!

Auttakaa meitä kokoamaan todistuksia

Jumala on ihmeellisellä tavalla laittanut tiellemme ihmisiä, jotka ovat menettäneet lapsensa. Itse, henkilökohtaisesti, koen Jumalan vaikuttamaa suurta tuskaa niiden ihmisten puolesta, jotka ovat menettäneet lapsensa ja ovat vailla toivoa, koska eivät tunne Messiasta ja parantumista Hänessä. Sydämemme rukous on, että saisimme mahdollisimman paljon kallisarvoisia todistuksia koottua ihmisistä, jotka ovat menettäneet lapsensa, mutta ovat saaneet kokea Jumalan ihmeellisen parantumisen pystyen jatkamaan tätä maanpäällistä elämää ja vielä onnellisina Yeshuassa. Sydämellämme on kirjoittaa kirja, joka on täynnä eri henkilöiden selviytymistodistuksia. Suuri todistusmäärä ja erilaiset omakohtaiset kokemukset antavat enemmän mahdollisuuksia nähdä, että toivoa on aina Jumalassa, joka varustaa meidät voimallansa päivittäin. 

Muutama päivä sitten, kuulin kaupassa naisen, joka kertoi toiselle henkilölle menetyksestänsä ja siitä, kuinka hän ei tule ikinä selviytymään tästä kovasta surustansa. Hän toimitti asiansa sen verran kovaan ääneen, että kaikki läsnä olevat ympärillänsä kuulivat. Minä olin yksi niistä ja sydämeni murtui! Aloin rukoilemaan paikan päällä kysyen Jumalalta viisautta toimia oikein. Koin, että minun tulee lähestyä naista Jumalan rakkaudella ja hellävaraisesti. Niin tein ja muutamassa sekunnissa nainen murtui kyyneliin kiittäen rohkeudestani lähestyä häntä. Saimme jutella syvällisiä hengellisiä asioita ja sain viestitettyä hänelle Jumalan rakkautta. Annoin hänelle puhelinnumeroni antaen hänelle mahdollisuuden olla minuun yhteydessä, jos niin hän haluaa. Oli kyllä koskettava hetki ja kiitin Jumalaa kun Hän näin ohjaa meitä jokaista arki elämän keskellä. Rukoilenkin aina, että sydämeni voisi olla herkkänä Pyhän Hengen äänelle ja kehotukselle, jotta voisin toimia Jumalan käsivarsien jatkeina. Herran hyvänä tuoksuna voi olla missä vaan, milloin vaan ja nimenomaan arjen keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *