Elämän Puolesta työ

Työn tavoitteena on suojella äitejä ja heidän syntymättömiä lapsiaan. Israelissa Elämän Puolesta työ tunnetaan nimellä Be’ad Chaim. Vuonna 1988 rekisteröidyllä israelilaisella järjestöllä on toimistoja ja päivystyspalvelunumeroita kautta koko Israelin. Kaikki naiset ovat oikeutettuja saamaan apuamme kansallisuuteen tai uskonnolliseen vakaumukseen katsomatta. Olemme tehneet Elämän Puolesta työtä ja verkostoituneet Israelissa vuodesta 2003.

Sovintotyö

Messaiaaniset juutalaiset ja arabikristityt ovat israelissa väliinputoajia valtauskontojen juutalaisuuden ja islamin välissä. Kokemuksesta voimme sanoa, että israelissa on mahdollista kokea sovinto messiaanisten juutalaisten ja arabikristittyjen kesken. Työssämme tarkastelemme ja tuomme esiin vihaa ja sovintoa Yeshuan uskovien juutalaisten ja arabikristittyjen näkökulmasta. Teemme sovintotyötä koska silmämme ovat avautuneet ja olemme todenneet sovinnon olevan mahdollista.

Nuoret armeijassa

Haluamme auttaa erityisesti nuoria palvelukseen astuvia. Armeijaan tulo voi herättää monia kysymyksiä mm. parisuhteen, talouden, jaksamisen ja palveluksessa pärjäämisen suhteen. Nuoret tarvitsevat keskustelua ja rinnalla kulkijaa, jo ennaltaehkäisevässä mielessä. Tällä tavalla ongelmat eivät pääse kasvamaan liian suuriksi ja armeijapalvelus kohtuuttoman raskaaksi. Keskustelemme mielellämme myös arkisista iloista ja suruista.

Valona maailmalle ja Toivoa huomiseen!

Haluaisitko tehdä työtä Israelissa ja Israelin hyväksi, mutta sinulla ei ole siihen mahdollisuutta? Siinä tapauksessa sopiva ratkaisu sinulle voisi olla kannattajajäsenyys. Kannattatusjäsenmaksuista saadut varat käytetään kotisivullamme esitetyn monipuolisen toiminnan rahoittamiseen. Haluamme tehdä työtä kokonaisvaltaisesti ja siksi haemme yhdistykselle kannatusjäseniä.