[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Vierailut Suomessa

Kiitetty olet Sinä, Herra, meidän Jumalamme, maailmankaikkeuden Kuningas, joka olet pyhittänyt meidät käskyilläsi ja Jeshua Messiaan verellä ja antanut meille käskyn sysyttää sapattikynttilät.

Kiitetty olet Sinä, Herra, meidän Jumalamme, maailmankaikkeuden Kuningas, joka loit viiniköynnöksen hedelmän.

Jumala kutsui meidät vierailemaan Suomessa

Jumalan sanan opetuksen mukaan tuomme Valoa kansoille Israelista: Elämäksi Israelille ja Valona Maailmalle. Olemme kiitollisia, että saamme toimia siunauksen välittäjinä molempiin suuntiin.

Liittykää kotisivumme kautta postituslistalle ja kertokaa tästä mahdollisuudesta myös ystävillenne, jotka ovat kiinnostuneita toiminnastamme.

Otitko valokuvia tapahtumissa?

Emme itse pysty valokuvaamaan tapahtumissa. Pyydämme, että meille toimitetaan valokuvia tilaisuuksista. Pidätämme oikeuden julkaista ja käyttää vapaasti meille lähetettyjä valokuvia.

Pitäkää minun sapattini, sillä se on merkkinä meidän välillämme, minun ja teidän, sukupolvesta sukupolveen, tietääksenne, että minä olen Herra, joka pyhitän teidät.

2. Mooseksen kirja 31:13

Ja tämä päivä olkoon teille muistopäivä, ja viettäkää sitä Herran juhlana; sukupolvesta sukupolveen viettäkää sitä ikuisena säädöksenä.

2. Mooseksen kirja 12:14

Israel on tullut lähelle!

Olemme intoa täynnä, mitä Jumala tulee tekemään hengellisen näkymme kohdalla. Olemmekin jo saaneet vierailla eri seurakunnissa Suomessa ja on ollut mahtavaa todeta, kuinka paljon suomalaiset rakastavat Israelia.

Eräs sisar sanoikin meille "Ihanaa kun olette tuoneet Israelin lähelle meitä!" ja minä ajattelin, että ihanaa, kun saadaan kokea olevamme kuin Israelissa. Kun Israel on tuotu lähelle meitä näiden kaikkien rakkaiden uskovien kautta, niin ettei tule heti ikävä kotiin.

Osoite Israelissa:

Kramim st 35

90805 Mevaseret Zion

ISRAEL

 

Puhelinyhteys:

+972(54) 757 7919

+358(45) 649 3392/ Efraim

+358(45) 649 3393/ Rachel

 

Työtämme tukeva yhdistys Suomessa:

Valona Maailmalle ry

Nivarinkatu 18 as A2

FI-33610 TAMPERE