[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Haluatko olla mukana toimimassa?

Haluaisitko tehdä työtä Israelissa ja Israelin hyväksi, mutta sinulla ei ole siihen mahdollisuutta?

Siinä tapauksessa sopiva ratkaisu sinulle voisi olla kannattajajäsenyys. Kannattatusjäsenmaksuista saadut varat käytetään kotisivullamme esitettyyn monipuoliseen toimintaan.

Olemme rakentaneet verkostoa Israelissa jo vuodesta 2003 alkaen ja työmme on tunnettua ja arvostettua.

Ryhdy kannattajaksi

Kaikki Valona Maailmalle yhdistyksen tekemä työ on täysin vapaaehtoisten kannattajajäsenten kannatusjäsenmaksujen varassa. Toiminnan edelleen kehittäminen ja uusien aktioiden järjestäminen edellyttää laajempaa kannatuspiiriä ja runsasta esirukousta.

Voit liittyä Valona Maailmalle yhdistyksen kannattajajäseneksi tilaamalla uutiskirjeemme ja maksamalla haluamasi suuruisen, kannatusmaksun suoraan yhdistyksemme tilille. Voit myöhemmin täydentää kannatusmaksuasi vuoden mittaan samalla viitenumerolla.

Kannatusjäsenenä saat uutiskirjeestä ajankohtaista tietoa työmme tuloksista, tulevista aktioista ja rukoustukea tarvitsevista aiheista.

Lahjoitukset

Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia.  Valona Maailmalle yhdistys on kiitollinen kaikesta saamastaan tuesta!

Oletko kiinnostunut perinteikkäästä toiminnastamme?

Monet ovat kiinnostuneita toimintamme tarkoitusperistä ja haluavat osallistua toimintaan tukemalla sitä esirukousten lisäksi myös rahallisesti. Kaikki kannatusmaksut ovat tervetulleita.

Toiminnan jatkuvuuden kannalta toivomme säännönmukaisia kuukausittain toistuvia kannatusmaksuja. Kannatusjäsen voi olla yksittäinen henkilö, säätiö tai muu yhteisö.

Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua kannatusyhdistyksen kokouksiin, joissa hänellä on läsnäolo- ja puheoikeus. Sääntömääräisiä kokouksia on yksi vuodessa.

Kannattajajäsen saa yhdistyksen tukemisesta ennenkaikkea iloisen mielen, koska voi olla varma, että kannatusjäsenmaksu turvaa Israelissa jo pitkään jatkuneen korkeatasoisen työn.

Tämän lisäksi kannatusjäsenille on suunnattu muita parempaa näkyvyyttä toimintaan. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa, eikä syytä tarvitse ilmoittaa. 

Kannatusjäsenyyden tarkoituksena ei ole pelkkä rahallinen tuki, vaan kannattajajäsenet pysyvät ajantasalla yhdistyksen tapahtumista ja työn kuulumisista puheenjohtajan vuotuisten tervehdyskirjeiden, säännöllisten uutiskirjeiden sekä kotisivupäivitysten avulla. 

Kannatusyhdistys on perustettu jatkamaan lähettisopimuksen päättymisen jälkeen Efraim ja Rachel Naggarin israelissa tekemän työn tukemista sekä työn tunnetuksi tekemistä Suomessa ja Euroopassa.

Ole meidän mukanamme turvaamassa hyvän työn jatkuminen Israelissa! Visiomme on tulevaisuudessa olla keskeinen ja innovatiivinen toimija.

Tule mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Valona Maailmalle ry

 

Efraim Naggari

puheenjohtaja

Kiitetty olkoon Herra, Israelin Jumala, sillä hän on katsonut kansansa puoleen ja valmistanut sille lunastuksen.

Tervetuloa kannattajajäseneksi

Kannattajajäsenet ovat tärkeitä työmme tukijoita. Jäsenten esirukoukset ja taloudellinen tuki auttavat monia ihmisiä koskettavaa ja tärkeää toimintaamme.

Toiminnan pitäminen monipuolisena ja erilaisten vahvistavien kokemusten tarjoaminen mahdollistamiseksi yhdistys hakee toiminnalleen kannatusjäseniä. 

Kannattajajäsenyys on selkeä tapa tukea Valona Maailmalle -yhdistyksen toimintaa ja samalla osoittaa arvostavansa tekemäämme työtä. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat liittyä Kannattajajäseniksi.

Voit kannattaa yhdistyksen toimintaa kannatusjäsenmaksulla, vaikka et olisi aktiivisesti mukana toiminnassa. Voit suorittaa kannatusjäsenmaksun yhdistyksen tilille. Kannatusjäsenmaksu on avoin, vapaastivalittava summa.

Voit maksaa kannatusjäsen maksua kerran tai toistuvasti kuukausittain. Kaikki tuki on tervetullutta. Maksamalla kannatusjäsenmaksun tuet ja edistät yhdistyksen toimintaa ja sen päämääriä.

Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut yksityinen henkilö, yhteisö tai yritys. Yhteystiedot maksua varten ovat alla ladattavassa lomakkeessa. 

Kannatusjäsen saa yhdistyksen tiedotteet sähköpostitse, joten muista myös ilmoittaa yhteystietosi liittymällä sähköpostilistalle. Kannattajajäseneksi liittyminen käy kätevästi oheisella lomakkeella.

Sinä lahjan antajana

Lukiessasi tätä, voit todeta päässeesi osalliseksi jostain sellaisesta, mistä moni olisi nykypäivänä valmis maksamaan itsensä kipeäksi, jos hän ymmärtäisi meille lahjoitetun elämän lahjan arvon. Toivottavasti ymmärtäisimme saamamme elämän lahjan arvon, jotta osaamme suhtautua siihen sen edellyttämällä arvokkuudella. Toivottavasti kukaan ei kätke arvokkainta aarretta laatikon pohjalle ja jätä sitä sinne pölyttymään. Tahdomme rohkaista nostamaan elämän lahjan kunniapaikalle ja pitämään siitä hyvää huolta.

Saamamme elämä on Taivaalliselta Isältä saatu lahja, arvokas aarte. Usein olemme kiusattuja pitämään sen vain itsellämme, jakamatta siitä muille. Mutta ehkäpä juuri tästä syystä Taivaalliselta Isältä saadut lahjat edellyttävät meitä toimimaan juuri päinvastoin, mikäli tahdomme säilyttää ne tuoreina ja hyvässä kunnossa. Jos siis tahdot lahjasi kukoistavan, tai tahdot iloita siitä entistä enemmän, on lähdettävä liikkeelle ja toimittava kehotuksen mukaan:

"Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa."

Tapamme toimia

Toimintamme laadukkuus

Joidenkin mielestä panos-tuotos-ketjun mielekkyys voi olla kyseenalainen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on selkeä toimintamme laadun merkki. 

Meillä on useita kumppaneita Israelissa ja olemme hyvin verkostunut toimija. Olemme rakentaneet verkostoa Israelissa jo vuodesta 2003 alkaen.

Verkostomme täyttää hyvän toiminnan elementit ja kannattajajäsenenä voit milloin tahansa tulla paikanpäälle tutustumaan toimintaamme.

Puhumme paikallista kieltä

Pyrimme olemaan mahdollisimman oppiva organisaatio. Puhumme rehellisesti, koska haluamme toimia joustavasti.

Haluamme kertoa onnistumisistamme. Laadun nimissä haluamme oppia yhdessä kannattajiemme kanssa!

Haluamme todenteolla puhua työmme laadusta ja siitä että apu menee perille. Haluamme, että toimintamme on hyvää!

Israelin kansalaisina ja pysyvästi maassa asuvina juutalaisina puhumme samaa kieltä sekä suomalaisten kannattajiemme että Israelissa asiakkaidemme kanssa.

Kokoamme yhteen

Moni varmasti ajattelee, että voiko pienellä kannattatusjäsenmaksulla saada muutosta aikaan. Kyllä voi. Jokainen kannattaja on meille tärkeä ja me varmistamme, että apusi menee varmasti perille.

Kokoamme pienetkin purot yhteen ja yhdessä saamme aikaan enemmän jotta apusi voi tavoittaa tehokkaasti sitä eniten tarvitsevan.

Tiedämme, että on kiva auttaa silloin kun tietää, että apu menee varmasti perille.

Apu menee todellakin perille

Ollessamme paikan päällä Israelissa, tiedämme ja varmistamme, että antamasi apu menee perille.

Pitkäkestoisen ohjelman ja paikallisten kontaktien kautta varmistamme, että kohdistamme apumme oikein, eikä antamasi tuki valu tarpeettomasti suuren organisaation kuluihin.

Vastamme toiminnan tuloksellisuudesta ja siitä että työmme vastaa apua tarvitsevien ihmisten tarpeisiin.

Saisimmeko olla ojennetuna käsivartenasi Israelissa?

Tule mukaan auttamaan!

Tärkein ja tehokkain keino auttaa Elämän Puolesta -työtä on liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi.

Tukea voi antaa monella tavalla. Kannattajajäsenyyden ja lahoittajien lisäksi tarvitaan talkoohenkeä ja vapaaehtoisia asian puolestapuhujina ja viestinviejinä omilla vaikutusalueillaan.

Päätät itse, kuinka paljon aikaa ja intoa sinulla on edistää Elämän Puolesta -työtä. Kaikki apu on tervetullutta ja kaikkien panos on arvokas.

Elämän Puolesta -työtä tukee Suomessa Valona maailmalle ry.

Yhdistyksen työ Suomessa perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. Yhdistyksellä ei ole Suomessa palkattua henkilökuntaa, joten kannatusjäsenmaksuilla ei makseta kenenkään palkkoja Suomessa.

Yhdistys toimii yksinomaan ja välittömästi yleiseksi hyväksi aineellisessa, henkisessä ja yhteiskunnallisessa mielessä. Yhdistys ei tuota toiminnallaan siihen osallisille taloudellista etua eikä sen toiminta kerrytä etua toimintaan osallistuville. Yhdistys voi sääntöjensä mukaan ottaa vastaan lahjoituksia ja jälkisäädöksiä.

Toimintamme Israelissa

  • Haluamme antaa äänen niille, jotka eivät voi vielä itse pyytää apua. Arvostamme tukeasi ja rukouksiasi.
  • Tavoitteenamme on toimia kohdussa kasvavien lasten suojelemiseksi.
  • Kotivierailuilla näemme apua tarvitsevien todellisen avuntarpeen.
  • Järjestämme tilaisuuksia armeijassa palveleville messiaanisille auttaaksemme heitä pitämään esillä Elämän Puolesta -asiaa armeijassa.
  • Pienillä teoilla saamme suuria aikaan. Kun sinä autat - sinuakin autetaan. Samalla saat pitkäaikaisen hyvän mielen.
  • Haluamme pelastaa lapsia Israelissa ja mahdollistaa elämän uudelle Israelin kansalaiselle.
  • Israelissa Elämän Puolesta -organisaatiolla on toimistoja ja päivystyspalvelunumeroita kautta koko Israelin.
  • Tapaamme myös auttavan puhelimen vapaaehtoisia työntekijöitä. Koulutamme ja tuemme heitä jaksamaan työssään.

Toistuva kannattajajäsenmaksu

Toistuvalla kannatusmaksulla autat helposti ja tehokkaasti. Toistuvan kannatuksen voit tehdä merkitsemällä sen verkkopankissasi toistuvaksi maksuksi.

Pienikin säännöllinen lahjoitus tekee suuria. Yhdessä olemme enemmän. Toistuvien lahjoitusten avulla pystymme jatkamaan ja kehittämään pitkäjänteisesti Elämän Puolesta -työtä.

Voit toimia esimerkiksi näin:

1) Valitse verkkopankissasi haluamasi kannatusjäsenmaksun määrä, käytä viitettä 2121 ja tee kertalahjoitus sekä
2) Merkitse tekemäsi maksu toistuvaksi maksuksi ja valitse veloituspäivä.

Voit halutessasi vielä muuttaa kannatusjäsenmaksuasi. Kannatusjäsenyyden lopetat merkitsemällä toistuvan maksun lopetetuksi.

Osoite Israelissa:

Kramim st 35

90805 Mevaseret Zion

ISRAEL

 

Puhelinyhteys:

+972(54) 757 7919

+358(45) 649 3392/ Efraim

+358(45) 649 3393/ Rachel

 

Työtämme tukeva yhdistys Suomessa:

Valona Maailmalle ry

Nivarinkatu 18 as A2

FI-33610 TAMPERE