[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Haluatko olla mukana toimimassa?

Haluaisimme olla ojennettuna käsivartenasi Israelissa

Haluaisitko tehdä työtä Israelissa ja Israelin hyväksi, mutta sinulla ei ole siihen mahdollisuutta?

Siinä tapauksessa sopiva ratkaisu sinulle voisi olla kannattajajäsenyys. Kannatusjäsenmaksuilla rahoitetaan Israelissa tapahtuva monipuolinen toiminta.

Olemme rakentaneet verkostoa Israelissa jo vuodesta 2003 alkaen ja työmme on tunnettua ja arvostettua.

Oletko kiinnostunut perinteikkäästä toiminnastamme?

Monet ovat kiinnostuneita toimintamme tarkoitusperistä ja haluavat osallistua toimintaan tukemalla sitä esirukousten lisäksi myös taloudellisesti. 

Toiminnan jatkuvuuden kannalta toivomme säännönmukaisia kuukausittain toistuvia kannatusmaksuja. Visiomme on tulevaisuudessa olla keskeinen ja innovatiivinen toimija.

Kannatusjäsen voi olla yksittäinen henkilö, säätiö tai muu yhteisö.

Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua "Valona maailmalle" yhdistyksen kokouksiin, joissa hänellä on läsnäolo- ja puheoikeus. Sääntömääräisiä kokouksia Valona maaillmalle ry:llä on yksi vuodessa.

Kannattajajäsen saa toiminnan tukemisesta ennenkaikkea iloisen mielen, koska voi olla varma, että kannatusjäsenmaksu turvaa Israelissa jo pitkään jatkuneen korkeatasoisen työn jatkumisen.

Tämän lisäksi kannatusjäsenille on suunnattu muita parempaa näkyvyyttä toimintaan.

Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa, eikä syytä tarvitse ilmoittaa. 

Kannatusjäsenyyden tarkoituksena ei ole pelkkä rahallinen tuki, vaan kannattajajäsenet pysyvät ajantasalla yhdistyksen tapahtumista ja työn kuulumisista puheenjohtajan vuotuisten tervehdyskirjeiden, säännöllisten uutiskirjeiden sekä kotisivupäivitysten avulla. 

Ole meidän mukanamme turvaamassa hyvän työn jatkuminen Israelissa!

 

Tervetuloa kannattajajäseneksi

Kannattajajäsenet ovat tärkeitä työmme tukijoita koska kaikki tekemämme työn rahoittaminen on täysin vapaaehtoisten kannattajajäsenten kannatusjäsenmaksujen varassa. Jäsenten esirukoukset ja taloudellinen tuki auttavat meitä tekemään työtämme ja sitä kautta monet ihmiset saavat kosketuksen toimintaamme. 

Toiminnan edelleen kehittäminen ja uusien aktioiden järjestäminen edellyttää laajempaa kannatuspiiriä ja runsasta esirukousta. Toiminnan pitäminen monipuolisena ja erilaisten vahvistavien kokemusten tarjoaminen mahdollistamiseksi haemme toiminnalle kannatusjäseniä. 

Kannattajajäsenyys on selkeä tapa tukea toimintaamme ja samalla osoittaa arvostavansa tekemäämme työtä. Voit liittyä toimintamme kannattajajäseneksi tilaamalla uutiskirjeemme ja maksamalla haluamasi suuruisen, kannatusmaksun suoraan toimintaamme kannattavan yhdistyksen tilille. Voit kannattaa toimintaamme kannatusjäsenmaksulla, vaikka et muutoin olisi aktiivisesti mukana toiminnassa. 

Voit suorittaa kannatusjäsenmaksun yhdistyksen tilille. Kannatusjäsenmaksu on avoin, vapaastivalittava summa.Voit myöhemmin täydentää kannatusmaksuasi vuoden mittaan samalla viitenumerolla. Voit maksaa kannatusjäsen maksua kerran tai toistuvasti kuukausittain. Kaikki tuki on tervetullutta. Maksamalla kannatusjäsenmaksun tuet, rahoitat ja edistät toimintaa ja sen päämääriä.

Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut yksityinen henkilö, yhteisö tai yritys. Kannatusjäsenenä saat uutiskirjeestä ajankohtaista tietoa työmme tuloksista, tulevista aktioista ja rukoustukea tarvitsevista aiheista.

Kannatusjäsen saa yhdistyksen tiedotteet sähköpostitse, joten muista myös ilmoittaa yhteystietosi liittymällä sähköpostilistalle.

 

 

Tule mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Valona maailmalle ry

 

Efraim Naggari

 

Kiitetty olkoon Herra, Israelin Jumala, sillä hän on katsonut kansansa puoleen ja valmistanut sille lunastuksen.

Tapamme toimia

Toimintamme laadukkuus

Joidenkin mielestä panos-tuotos-ketjun mielekkyys voi olla kyseenalainen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on selkeä toimintamme laadun merkki. 

Meillä on useita kumppaneita Israelissa ja olemme hyvin verkostunut toimija. Olemme rakentaneet verkostoa Israelissa jo vuodesta 2003 alkaen.

Verkostomme täyttää hyvän toiminnan elementit ja kannattajajäsenenä voit milloin tahansa tulla paikanpäälle tutustumaan toimintaamme.

Puhumme paikallista kieltä

Pyrimme olemaan mahdollisimman oppiva organisaatio. Puhumme rehellisesti, koska haluamme toimia joustavasti.

Haluamme kertoa onnistumisistamme. Laadun nimissä haluamme oppia yhdessä kannattajiemme kanssa!

Haluamme todenteolla puhua työmme laadusta ja siitä että apu menee perille. Haluamme, että toimintamme on hyvää!

Israelin kansalaisina ja pysyvästi maassa asuvina juutalaisina puhumme samaa kieltä sekä suomalaisten kannattajiemme että Israelissa asiakkaidemme kanssa.

Kokoamme yhteen

Moni varmasti ajattelee, että voiko pienellä kannattatusjäsenmaksulla saada muutosta aikaan. Kyllä voi. Jokainen kannattaja on meille tärkeä ja me varmistamme, että apusi menee varmasti perille.

Kokoamme pienetkin purot yhteen ja yhdessä saamme aikaan enemmän jotta apusi voi tavoittaa tehokkaasti sitä eniten tarvitsevan.

Tiedämme, että on kiva auttaa silloin kun tietää, että apu menee varmasti perille.

Apu menee todellakin perille

Ollessamme paikan päällä Israelissa, tiedämme ja varmistamme, että antamasi apu menee perille.

Pitkäkestoisen ohjelman ja paikallisten kontaktien kautta varmistamme, että kohdistamme apumme oikein, eikä antamasi tuki valu tarpeettomasti suuren organisaation kuluihin.

Vastamme toiminnan tuloksellisuudesta ja siitä että työmme vastaa apua tarvitsevien ihmisten tarpeisiin.

Saisimmeko olla ojennetuna käsivartenasi Israelissa?

Tule mukaan auttamaan!

Tärkein ja tehokkain keino auttaa Elämän Puolesta -työtä on liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi.

Tukea voi antaa monella tavalla. Kannattajajäsenyyden ja lahoittajien lisäksi tarvitaan talkoohenkeä ja vapaaehtoisia asian puolestapuhujina ja viestinviejinä omilla vaikutusalueillaan.

Päätät itse, kuinka paljon aikaa ja intoa sinulla on edistää Elämän Puolesta -työtä. Kaikki apu on tervetullutta ja kaikkien panos on arvokas.

Valona Maailmalle yhdistyksen kannattaja jäsenet voivat tukea yhdessä Hope for Tomorrow yhdistyksen kanssa Elämän puolesta työtä Israelissa.

Tavoitteemme on toimia yksinomaan ja välittömästi yleiseksi hyväksi aineellisessa, henkisessä ja yhteiskunnallisessa mielessä. 

Toimintamme Israelissa

  • Haluamme antaa äänen niille, jotka eivät voi vielä itse pyytää apua. Arvostamme tukeasi ja rukouksiasi.
  • Tavoitteenamme on toimia kohdussa kasvavien lasten suojelemiseksi.
  • Kotivierailuilla näemme apua tarvitsevien todellisen avuntarpeen.
  • Järjestämme tilaisuuksia armeijassa palveleville messiaanisille auttaaksemme heitä pitämään esillä Elämän Puolesta -asiaa armeijassa.
  • Pienillä teoilla saamme suuria aikaan. Kun sinä autat - sinuakin autetaan. Samalla saat pitkäaikaisen hyvän mielen.
  • Haluamme pelastaa lapsia Israelissa ja mahdollistaa elämän uudelle Israelin kansalaiselle.
  • Israelissa Elämän Puolesta -organisaatiolla on toimistoja ja päivystyspalvelunumeroita kautta koko Israelin.
  • Tapaamme myös auttavan puhelimen vapaaehtoisia työntekijöitä. Koulutamme ja tuemme heitä jaksamaan työssään.

Sinä lahjan antajana

Lukiessasi tätä, voit todeta päässeesi osalliseksi jostain sellaisesta, mistä moni olisi nykypäivänä valmis maksamaan itsensä kipeäksi, jos hän ymmärtäisi meille lahjoitetun elämän lahjan arvon.

Toivottavasti ymmärtäisimme saamamme elämän lahjan arvon, jotta osaamme suhtautua siihen sen edellyttämällä arvokkuudella. Toivottavasti kukaan ei kätke arvokkainta aarretta laatikon pohjalle ja jätä sitä sinne pölyttymään. Tahdomme rohkaista nostamaan elämän lahjan kunniapaikalle ja pitämään siitä hyvää huolta.

Saamamme elämä on Taivaalliselta Isältä saatu lahja, arvokas aarre. Usein olemme kiusattuja pitämään sen vain itsellämme, jakamatta siitä muille. Mutta ehkäpä juuri tästä syystä Taivaalliselta Isältä saadut lahjat edellyttävät meitä toimimaan juuri päinvastoin, mikäli tahdomme säilyttää ne tuoreina ja hyvässä kunnossa. Jos siis tahdot lahjasi kukoistavan, tai tahdot iloita siitä entistä enemmän, on lähdettävä liikkeelle ja toimittava kehotuksen mukaan: "Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa."

 Valona maailmalle ry & Hope for Tomorrow - Toivoa huomiseen ry:n Israel työ

Efraim ja Rachel Naggari

Kramim st 35A

9073535 Mevaseret Zion

ISRAEL

+972(54) 757 7919/ Efraim

+972(54) 699 8717/ Rachel