[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Beit 'Or (בית אור) majoituspalvelu

Kodikasta majoitusta hyvien kulkuyhteyksien äärellä, lähellä Jerusalemia

Viihtyisä talomme on miellyttävä pysähdyspaikka niin opiskelijalle, matkailijalle kuin liikematkailijalle - tuletpa pidemmäksi aikaa tai vain yhdeksi yöksi.  Tervetuloa meille!

Autamme matkailijoita

Perheemme auttaa sinua parhaansa mukaan kaikissa esille tulevissa kysymyksissä, joten sinulla on paikallinen asiantuntemus aina käytettävissäsi: Voit milloin tahansa kysyä neuvoa asiassa kuin asiassa ja kuitenkin samalla nauttia oman huoneistosi tarjoamasta yksityisyydestä.

Beit Or majoitushuoneisto sijaitsee viihtyisässä ympäristössä luonnon läheisyydessä. Päivittäiset palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä ja Jerusalemin keskustaan on matkaa vain muutama kilometri. Voit nauttia luonnonrauhasta ja kaupungin palveluista lähes samanaikaisesti.

Majoitustilat sijaitsevat täysin varustellussa omakotitalossa, jossa on kaksi erillistä huoneistoa, jotka on tarkoitettu ja varustettu matkailijoiden käyttöön.

Idyllinen ja suojaisa piha tarjoaa mahdollisuuden rentoutua omassa rauhassa - istahda vaikka leveään keinutuoliin ja katsele luonnonkauniita maisemia Ein Keremin kylän ylitse Hadassan sairaalan suuntaan.

Ole myös lomallasi kuin kotonasi

Kotimajoitus Beit Or tarjoaa kodinomaisia majoituspalveluja lähellä Jerusalemia, Mevasseret Zion kylässä.

Majoitu mukavasti Israelissa paikallisen, suomea puhuvan, perheen ylläpitämissä huoneistoissa. Huoneistot ovat osa perheen omakotitaloa ja tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen majoittumiseen.

Kotimajoitus antaa vierailijalle tilaisuuden majoittua kotoisasti ja edullisesti sekä nähdä matkallaan myös paikallinen koti ja ihmisiä heidän arjessaan ja juhlassaan.

Kaikki vieraamme saavat aina lämpimän vastaanoton - Tervetuloa!

Rachel & Efraim

Palvelemme matkailijoita

Tule viettämään ikimuistoiset ja rentouttavat Huoneistolomat Jerusalemiin. Beit Or majoitushuoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kastelli linnoituksen läheisyydessä.

Olitpa tulossa pidemmäksi aikaa tai olet vain ohikulkumatkalla, olet tervetullut majoittumaan meille. Majoituspalvelun lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua sapattiaterialle yhdessä perheemme kanssa.

Työmme ohella haluamme olla auttamassa myös omatoimimatkailijoita tarjoamalla heille mahdollisuuden omatoimiseen majoittumiseen omakotitalossamme.

Israeliin voi matkustaa ympäri vuoden – tosin kesällä kannattaa varautua koviin helteisiin. 

Varauskäytänteet

  • Varaus on sitova kun olet suorittanut varausmaksun ja olemme vahvistaneet varauksen.
  • Majoituspalvelu on avoinna ympäri vuoden, joten voit ottaa yhteyttä milloin vain! 
  • Kaikki vieraamme saavat aina lämpimän vastaanoton - Tervetuloa!

Erinomainen sijainti

Majoitusvaihtoehdot

Käytettävissä varaustilanteen mukaan:

A) Majoitu huoneistossa yksityisesti
Koko huoneisto on yksinomaan sinun ja ryhmäsi käytössä
 
B) Majoitu huoneistossa yhdessä muiden matkailijoiden kanssa. 
Samassa huoneistossa voi majoittua myös muita samaan aikaan. Yksin matkustamista ei kannata arastella.
Olemme huomanneet, että yksin matkustaminen voi olla antoisaa. Yksimatkaavat tapaavat paljon uusia ihmisiä ja se voi olla paljon hauskempaa kuin on osannut aavistaa. Yksinäisistä hetkistä kannattaa ottaa ilo irti ja tehdä sellaisia asioita, jotka eivät seurassa olisi niin hauskoja tai edes mahdollisia. Kirjan lukeminen ja matkakohteisiin tutustuminen riippumatossa tai puun alla voi olla yllättävän hauskaa ja antoisaa kun kukaan ei häiritse.
Yllättäen voit huomata, että uusia kavereita tulee ovista ja ikkunoista. Samassa huoneistossa majoittuvien kanssa voi suunnitella yhteisiä retkiä. Retkillä on helppo jutella muiden ihmisten kanssa ja hauskat kokemukset lähentävät nopeasti. Vaikka sydänystäviä ei löytyisikään, on mukavampi koluta nähtävyyksiä porukalla.

Ilmainen internet yhteys

Tarkista sähköpostisi ja -lentosi, selaa uutisia ja tee retkisuunnitelmia netissä. Asiakkaamme voivat käyttää omalla päätelaitteellaan langatonta verrkoamme täysin veloituksetta koska majoitusasiakkaillamme on käytössä imainen internetyhteys. 

Kävellen kaupoille

Meiltä on lyhyt matka kävellä Kastellin kaupalliseen keskukseen. Kävellen matka taittuu muutamassa minuutissa. Myös Alueen alueen suuremmat kauppakeskukset ovat kävelymatkan etäisyydellä, kuten myös läheinen Rami Levin supermarket.

Lastenleikkipuisto

Kauniista päivästä on mukava nauttia virikkeellisessä ja turvallisessa leikkipuistossa. Kotimme ja majoituspalvelumme vieressä olevassa lekkipuistossa nousee hymy korviin. Mikä on sen mukavampaa kuin pakata eväskori täyteen herkkuja ja levittää piknikkiviltti leikkipuiston reunalle. 

Beit 'Or (בית אור) Huoneistot

Huoneistot sijaitsevat miellyttävässä ja rentouttavassa ympäristössä - Luonnon kauniissa vuoristoisessa Kastellissa, Tel Avivin ja Jerusalemin tien varrelle noin 8 kilometriä Jerusalemista. Bussipysäkki on tien toisella puolella, joka tarjoaa hyvät bussiyhteydet Jerusalemin keskustaan noin 20 minuutin välein. Jerusalemin torille Mahane Jehudalle on suora bussiyhteys.

Autolla kulkien sijainti on noin 15 minuutin päässä Jerusalemin keskustasta; 30 minuutin päässä Ben Gurionin lentokentältä sekä 45 minuutin päässä Tel Avivista.
Vuokraamme huoneistoja käyttöösi lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa.

Tule viettämään ikimuistoiset ja rentouttavat Huoneistolomat Jerusalemiin. Beit Or majoitushuoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kastelli linnoituksen läheisyydessä.

Olitpa tulossa pidemmäksi aikaa tai olet vain ohikulkumatkalla, olet tervetullut majoittumaan meille. Majoituspalvelun lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua sapattiaterialle yhdessä perheemme kanssa.

Linja-autolla Jerusalemin keskustaan ja takaisin

Melkein huoneistojemme kohdalta, tien toiselta puolelta lähtee linja-auto Jerusalemin keskustaan. Matka kestää noin 20 minuuttia. Bussilijan reitistä johtuen paluumatka on hieman pidempi, bussi kiertää palatessaan Kastellin keskustan kautta.  Bussit 157 ja 158 kulkevat kadullamme noin 20 min välein ja ne vievät suoraan pääbussiasemalle ja sieltä voi kätevästi hypätä ratikkaan joka kulkee Jaffa kadulla aina Bisgat Zeeviin saakka.

Israel koskettaa matkailijoita

Uskovan sisaren koskettava todistus

Talomme on saanut olla siunauksena monelle. Eräs sisar hiljattain kertoi puhelimessa, kuinka hänen elämänsä käännekohta sai alkunsa talossamme Israelissa. Tämä Yeshuaan uskova nainen oli menettänyt kaksi  20 vuotiasta poikaansa puolentoista vuoden välein. Hän oli vuosia, yötä päivää, niin suuressa ahdistuksessa ja tuskissa mutta Jumala vapautti hänet täysin, ja käänsi hänen elämässään aivan uuden sivun. Suru väistyi yliluonnollisella tavalla ja ilo täytti sydämen. Näissä ahdistuksen ja sydämen kivun keskellä Jumala ilmestyi vapauttajana niin että naista ei enää tunnista samaksi. Elämä tuli takaisin sisareen - Kiitos Herralle! Talomme on palvellut Jumalan tarkoitusperiä, ja nyt vajaan vuoden aikana yli kolmestakymmenestä eri kansallisuudesta on kodissamme ollut Srin ja Orin opetusseminaareissa, vähäosaisten kotiavustustyössä/asuntojen korjauksissa, ja evankelioinnissa Galileassa ja Gasan rajalla. Talon myötä on ollut paljon vastoinkäymisiä ja vaikeuksia, mutta suurenmoisia voittojakin. Jumala on käyttänyt tiloja, ja käyttää edelleen siunaukseksi ihmisille ja Hänen valtakunnalleen.

Matkailukokemukseni, Shalom!

 

Nyt kaikki Israeliin Mevasseret Zion kylään ihanaan Herran ja Valon majataloon jota ylläpitää, nuoripari Sri ja Or, sillä välin kun Naggarit ovat Suomessa. Heidän hyvässä hoivassa sain olla marraskuun 13-24.11.2015 välisen ajan ja tykkäsin todella. 
 
Oli niin mukava olla kun meistä jotka asuimme siellä majatalossa pidettiin tosi hyvä huoli. Sri ja Or kertoi meille mihin on turvallista mennä ja mitä paikkoija kannattaa minäkin päivänä välttää. Or on israelin juutalainen ja Sri intialainen. He ovat niin sydämellisiä ihmisiä ja vaikka en ollut heitä ikinä nähnyt niin olimme heti kohta kuin parhaat kaverit, ja myöhemmin tutustuessamme olimme ystävät joka jatkuu edelleen ja minulla on täällä Suomessa ikävä ja jos Herra suo ja elämme ja olisi mahdollista niin haluaisin kyllä keväällä mennä uudelleen.
 
Tämä oli minun viides kertani kun olin Israelissa ja voin sanoa että paras, oli niin hienoa kun kadun toisella puolella on pysäkki ja hyppäät vaan siitä bussiin. Busseja menee 15 minuutin välein ja jos haluat pidemmän maisemakierroksen ota bussi numero 155 mutta jos haluat päästä kymmenessä minuutissa Jerusalemiin ota bussi 157 tai 158 ja kyyti on halpaa muistaakseni 6,90 sekeliä yhteen suuntaan mutta jos ostat bussikortin saat yhdistetyn bussi-raitiovaunumatkan bussilipun hinnalla. No, joka tapauksessa matkustaminen oli helppoa ja halpaa. Ja jos haluat täysihoidolla ruokailujen kanssa majoituksen sekin onnistuu, mutta minä tykkäsin herätä ja kulkea omaan tahtiini, ja sehän onnistui hyvin kun huoneistossa oli keittiö kaikkine varustuksineen käytössä. 500 metrin päästä löytyi ensimmäinen kauppa tai sitten söin Jerusalemissa päivällä ja tein vain aamupalat itse ja iltapalan.
 
Matka lentokentältä sujui hienosti serut-taksilla ja maksoi 65 sekeliä eli noin 13 euroa ja matka oli jotain 26 km eli Suomessa et tuolla hinnalla pääse mihinkään. Heti kun pääsin tuloselvityksistä niin menin kelta-valkoiseen serut-taksiin ja sanoin osoitteen ja sitten kun kyyti oli täynnä, niin lähdettiin ja parempi mennä nopeasti, "sillä nopeat syövät hitaat" on sellainen sananlasku Suomessa, eli kun toimit nopeasti pääset nopeasti myös majataloon. Sitten kun oli lähdön hetki Suomeen niin päivää ennnen lähtöä Or tilasi serut-taksin hakemaan majatalon ovelta, eli ei tarvinnut raahata matkalaukkuja mihinkään vaan kulku oli vaivatonta ja helppoa. Ensin, ennen kuin olin tavannut tätä nuortaparia niin jännitin kuinka kaikki sujuu kun ei Rachel ja Efraim olekaan siellä oottamassa nimittäin kun noin viikkoa ennen kuin minä matkustin olikin ratkennut se asia että Rachel ja Efraim perheensä kanssa tulee Suomeen vuodeksi, ja ensin ajattelin että, voi ei mitenkähän kaikki sujuu mutta ajattelin sitten, että no tämä on extreme matka ja Jumala pitää kyllä minusta huolen.
 
Nyt olen todella iloinen että lähdin, niin mukavaa meillä siellä oli ja monta ihanaa ystävää sain. Tähän loppuun laitan kuvan ja todella suosittelen kaikille matkaa tähän majataloon ja Israeliin.
 
Terveisin
 
Lea Sirainen
Lempäälä

Efraim ja Rachel Naggari

Kramim st 35A

9073535 Mevaseret Zion

ISRAEL

+972(54) 757 7919

Valona maailmalle ry

Hope for Tomorrow - Toivoa huomiseen ry

FI88 1783 3000 0159 12

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa numero RA/2017/152