Naggarin monitoimitilan kattava ja tyylikäs kattohuoneisto rauhallisella paikalla tarjoaa korkeatasoista asumista ja upeita näköaloja kohtuulliseen hintaan. Terasseilta avautuvat inspiroivat näkymät Jerusalemiin ja Ein Keremiin. Tila muuntuu hyvin eri tarkoituksiin – ideoiva kokous, merkkipäivien juhlinta tai kaverusten saunailta.

Alakerroksissa olevien studiomajoitusten lisäksi tarjoamme vuokralle myös upeat näkymät omaavan kattohuoneiston. Huoneisto soveltuu perheille ja ryhmille. Tilaa voidaan käyttää myös ryhmämajoitukseen. Voit myös vuokrata tilan tilaisuuden, juhlan tai vaikka saunaillan järjestämiseen. Studioasukkaat voivat myös vuokrata saunaosaston käyttöönsä.

Keskeinen sijainti lähellä Jerusalemia, ensiluokkainen sauna ja ennen kaikkea kodinomainen käytännöllisyys tekevät vierailustasi viihtyisän.

Ota yhteyttä, kerro millaisella kokoonpanolla olisit tulossa ja milloin. Me annamme sinulle tarjouksen.

One Reply to “#3 Kattohuoneisto + saunalla”

  1. Hei!

    Kysyisin mitä maksaa 2 aikuista ja 1 lapsi (11vuotias) nyt elokuun 2019 loppupuolella tulla viikoksi kun sähköpostissa oli alehintaan mainostettu ja onko vapaata majoitustilaa? Ja onko minkä hintaista myöhemmin??? sekä onko lentokentältä tulo miten…onko kuljetus teiltä jos teille majoittuu???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *