Ole myös lomallasi kuin kotonasi

Särkyneiden sysänten majatalo tarjoaa kodinomaisia majoituspalveluja lähellä Jerusalemia, Mevasseret Zion kylässä.

Majoitu mukavasti Israelissa paikallisen, suomea puhuvan, perheen ylläpitämissä huoneistoissa. Huoneistot ovat osa perheen omakotitaloa ja tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen majoittumiseen.

Kotimajoitus antaa vierailijalle tilaisuuden majoittua kotoisasti ja edullisesti sekä nähdä matkallaan myös paikallinen koti ja ihmisiä heidän arjessaan ja juhlassaan.

Castelin nähtävyydet

Täällä Castelissa ja sen lähettyvillä on mielenkiintoisia paikkoja, joihin voi meiltä jopa kävellä, kuten Castelin linnoitus ja Sataf.

Castelin linnoitus on erittäin mielenkiintoinen ja vaikuttava, miten Israelin armeija otti haltuunsa Castelin linnan arabeilta itsenäisyyssodassa vuonna 1948. Castel on muistomerkki taisteluista, jossa taisteltiin tiestä Jerusalemiin. Mäen päällä ovat taisteluissa käytetyt kaivannot ja bunkkerit. Nähtävänä on myös lyhyt video historiallisesta taistelulusta. Ehdottomasti kannattaa vierailla, ja vain 1 km päässä kotoamme.

Huoneistot

Huoneistot sijaitsevat miellyttävässä ja rentouttavassa ympäristössä – Luonnon kauniissa vuoristoisessa Kastellissa, Tel Avivin ja Jerusalemin tien varrelle noin 8 kilometriä Jerusalemista. Bussipysäkki on tien toisella puolella, joka tarjoaa hyvät bussiyhteydet Jerusalemin keskustaan noin 20 minuutin välein. Jerusalemin torille Mahane Jehudalle on suora bussiyhteys.

Autolla kulkien sijainti on noin 15 minuutin päässä Jerusalemin keskustasta; 30 minuutin päässä Ben Gurionin lentokentältä sekä 45 minuutin päässä Tel Avivista.
Vuokraamme huoneistoja käyttöösi lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa.

Tule viettämään ikimuistoiset ja rentouttavat Huoneistolomat Jerusalemiin. Särkyneiden sydänten majatalon majoitushuoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kastelli linnoituksen läheisyydessä.

Olitpa tulossa pidemmäksi aikaa tai olet vain ohikulkumatkalla, olet tervetullut majoittumaan meille. Majoituspalvelun lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua sapattiaterialle yhdessä perheemme kanssa.

Meillä onnistuu 

Vietä iltaa mukavasti valitsemassasi studiossa tai kattohuoneistossa saunoen. Grillaa herkkuja piha-alueemme grillissä tai nouda herkkuja läheisestä Take Away ravintolasta.

Majoitusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja laadukkaat. Majoitu mukavasti studiossa tai terassihuoneistossa. Meillä on langaton internetyhteys ja hinta sisältää liinavaatteet ja loppusiivouksen.

Keittiön varustus

Hyvin varustetussa keittiössä on onnistuu hienosti aamupalan ja ruoan valmistaminen liedellä tai uunissa. Murukahvi, tee ja sokeri löytyvät keittiön hyllyltä. Kaikki keittiön varustelut ovat vapaasti käytettävissä.

Castelin keskustassa, lähikaupat aukeavat varhain. Sieltä löytyy monenlaista pikku kauppaa, leipomoa, kahvilaa ja ravintolaa. Ylästudion asukkaille tiedoksi: Kaasuhellan alapuolella olevassa kulmakaapissa löytyy kaasun venttiili. Käytön jälkeen se on varmuuden vuoksi hyvä laittaa aina kiinni!

Pesukoneellinen pyykkiä maksaa 7 euroa.

Hienoa jos jaksatte siunata Israelia myös säästämällä vettä. Vesi on maassamme rajusti noussut ja ylimääräisestä vedestä meitä sakotetaan, koska Israelissa on vedestä pulaa. 
Kun avaatte vesihanan odottaen kuuman veden tuloa, niin laittakaa ämpäri alle. Ämpärin voitte laittaa ovenne ulkopuolelle, koska sillä vedellä kastelemme mielellämme kukat.
Kiittäen etukäteen yhteistyöstänne!

Sapatti-illallinen

Jos toivotte osallistuvanne sapatti-ateriaan, niin ilmoittakaa henkilömäärä mahdollisimman varhain. Sapattirukoukset tekevät perheen emäntä ja isäntä. Siihen kuuluu: sapattikynttilöiden siunaaminen. Perheen isäntä siunaa Kiddush-viinin ja Challa-leivän heprealaisin rukouksin. Sitten lauletaan sapattilauluja ja niiden jälkeen aloitetaan sapattiateria. Ateriaan kuuluu rikas alku salaatti, chalaleipä, humus ja pikkelssit, pääruoka, jälkiruoka ja kahvit/tee. Tilanteen mukaan jatkamme iltaa rukoillen eri aiheiden puolesta ylistysmusiikin kanssa. Tunnelma on aina mahtava ja vapaa Jumalan läsnäolossa.