[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Huoneistossa on täysin varusteltu keittiö ruokailuvälineineen.

Elämän Puutarha Israelissa

Jumala johdatti meidät työhömme, matkamme jatkuu usein Elämän puutarhan kautta

Ganei Chaim eli Elämän Puutarha sijaitsee idyllisellä metsänaukiolla vain muutaman minuutin päässä kiireisestä Jerusalem-Tel Aviv valtatiestä. Latrunin luostari ja Emmauksen kylä ovat puutarhaa hyvin lähellä.

Elämän Puutarha sijaitsee  historiallisesti kuuluisassa Aijalonin laaksossa, jossa kulki Meren tie, tärkeä kauppakulkureitti Egyptistä Damaskoon. Aijalonin laaksossa käytiin myös sen kuuluisin taistelu kun Joosua käski auringon seistä paikallaan,  ja aurinko seisoi alallaan päiväkauden kiirehtimättä laskemaan kunnes, Joosua oli voittanut amorilaiset.

Elämän Puutarha tarjoaa rauhallisen hiljentymis- ja muistopaikan naisille ja perheille, jotka ovat menettäneet lapsensa. Antiikkisten oliivipuitten sekä istutettujen taimien keskellä kauniit kukat kukkivat erivärisinä vuodenaikojen mukaan.

Elämän Puutarha on uuden kasvun paikka, uudistetun elämän paikka maaperässä, minkä monet sodat ovat kerran tahranneet. Se on todiste siitä, miten me palvelemme Herraa, joka kutsuu meidät ''valitsemaan elämän että eläisimme!''

Tule yksin tai ryhmänä, me olemme kanssasi Elämän Puutarhassa istuttamassa ja rukoilemassa. Olet tervetullut vierailemaan puutarhaan ilman puun istuttamistakin. Mielellään esittelemme puutarhaa, ja vaikka hetkisen hiljennymme ylistämään ja kiittämään Jumalaa puutarhan rauhallisessa ilmapiirissä.

Tule ja istahda elämän puutarhaan

Olemme istuttaneet Elämän Puutarhan syntymättömien lasten muistoksi. Tule yksin tai yhdessä istuttamaan puu Puutarhaan. Olemme kanssasi Elämän Puutarhassa istuttamassa ja rukoilemassa.

Olet tervetullut vierailemaan Puutarhaan ilman puun istuttamistakin. Esittelemme sitä mielellämme ja voimme hetkiseksi hiljentyä ylistämään ja kiittämään Jumalaa Puutarhan rauhallisessa ilmapiirissä.
Kiitos, että olet kanssamme kasvattamassa Elämän Puutarhaa. Siunaamme sinua Jerusalemista.

Haluatko istuttaa puun lapsesi muistoksi?

Jos haluat istuttaa puun lapsesi muistoksi, jonka olet menettänyt abortissa tai keskenmenossa, niin ota meihin yhteyttä. 

Mielellään tapaamme kanssasi puutarhalla, missä  saat omaa aikaa hiljentymiseen ja parantumiseen.

Olemme nähneet niin monien istuttaneen puun kyynelillään lapselleen, ja Jumala on saanut kohdata katuvaa ja surevaa niin, että he ovat saaneet ottaa ensimmäiset askeleet kohti parantumista.

Elämän Puutarha tutuksi

Elämän Puutarha tarjoaa rauhallisen hiljentymis- ja muistopaikan naisille ja perheille, jotka ovat menettäneet lapsensa.

Antiikkisten oliivipuitten sekä istutettujen taimien keskellä kauniit kukat kukkivat erivärisinä vuodenaikojen mukaan.

Elämän Puutarha on uuden kasvun paikka, uudistetun elämän paikka maaperässä, minkä monet sodat ovat kerran tahranneet. Se on todiste siitä, miten me palvelemme Herraa, joka kutsuu meidät ''valitsemaan elämän että eläisimme!

Elämän puutarha Israelissa

Tule yksin tai ryhmänä, me olemme kanssasi Elämän Puutarhassa istuttamassa ja rukoilemassa. Olet tervetullut vierailemaan puutarhaan ilman puun istuttamistakin.

Mielellään esittelemme puutarhaa, ja vaikka hetkisen hiljennymme ylistämään ja kiittämään Jumalaa puutarhan rauhallisessa ilmapiirissä.

Kiitos, että liityt meihin kasvattamaan muistopuutarhaa. Sinua siunaten Jerusalemista.

 

Efraim Naggari

Ganei Chaimin kordinaattori, Jerusalem

Miten Jumala johdatti meidät tähän työhön?

Se on ollut pitkä ja kivulias tie. Ensimmäisen lapsemme syntymistä jouduimme odottamaan kolmetoista vuotta. Sitä ennen vaimoni Rachel tuli raskaaksi, kun olimme olleet naimisissa 10 ½ vuotta. Olimme onnellisia ja kiitimme Jumalaa siitä, että vihdoin Rachel oli tullut raskaaksi. Onnellista odotuksen aikaa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä kolmen ja puolen raskauskuukauden jälkeen vaimolleni tuli keskenmeno. Se oli meille järkytys, ja olimme aivan toivottomat. Paljon kysymyksiä ja kyyneleitä. En voi tässä yhteydessä kuin hiukan raapaista pintaa kokemuksistamme. Samana vuonna Rachel joutui kokemaan kolme keskenmenoa, ja seuraavana vuonna astuimme sisään Elämän Puolesta työhön. Vaimoni on joutunut kokemaan yhteensä kuusi keskenmenoa, mutta kiitämme Jumalaa siitä, että meillä tänä päivänä on kaksi suloista poikaa, Elnatan ja Eliel.